Wat is ?

Consomaster is de nieuwe website van Test-Aankoop die zowel leuk als leerrijk is. Gebruikers kunnen er hun kennis over alle facetten van het consumeren zowel testen als verbeteren. Omdat iets nieuws leren terwijl je plezier hebt veel fijner is, zorgden we voor veel interactiviteit en zijn verschillende spelvormen aanwezig.

Hoe word je een ?

Je moet niveau 40 behalen, de 6 Mega Uitdagingen tot een goed einde brengen en de 6 disciplines volledig uitspelen om de titel te krijgen. Consomaster.

Hoe kan je punten scoren?

Alle activiteiten die je uitvoert op Consomaster staan toe punten te sprokkelen. Het gaat dan om quizzen, trivia spelen, stemmen in polls en artikels lezen. Wanneer je een activiteit of uitdaging die je begint met succes ook voltooit, krijg je nog meer punten en zal je niveau stijgen.

Tip:

Hoe sneller je het juiste antwoord geeft in een quiz, hoe meer punten je scoort!
Quiz tot 3000XP
Trivia tot 2000XP
Delen 500XP
Poll 250XP

Hoe kan je stijgen in niveau?

Om een hoger niveau te bereiken moet je een maximum aantal punten scoren. Hoe actiever en hoe beter je speelt, hoe meer punten je zal scoren en hoe meer je niveau zal stijgen! De moeilijkheid bouwt op en om een te worden, moet je niveau 40 halen. Als je de ultieme titel van Consoheld wil bemachtigen, dan moet je de 20 extra niveaus voltooien die in het premium pack zitten!

Niv. 1 500XP
Niv. 7 11.125XP
Niv. 14 41.925XP
Niv. 21 92.325XP
Niv. 28 162.325XP
Niv. 35 251.925XP
Niv. 40 327.925XP

Wat is een « Mega Uitdaging »?

De ultieme beproeving die je toelaat meester te worden over een discipline. Er zijn 6 van zulke Mega Uitdagingen in totaal die en elke 7 niveaus krijg je er een voorgeschoteld. Op niveaus 7, 14, 21, 28, 35 en 40 mag je dus een Mega Uitdaging verwachten die op verschillende manieren test of je een discipline wel echt volledig onder de knie hebt. Eens je de Mega Uitdaging voor elk van de 6 disciplines hebt voltooid: RESPECT, dan ben je een echte Consomaster!

Niv. 7 MEGA UITDAGING 1
Niv. 14 MEGA UITDAGING 2
Niv. 21 MEGA UITDAGING 3
Niv. 28 MEGA UITDAGING 4
Niv. 35 MEGA UITDAGING 5
Niv. 40 MEGA UITDAGING 6

Wat is een « discipline »?

Om een superconsument te worden moet je uitmunten in elk van de 6 discplines van Consomaster : Happy Conso, Consoverstand, Consomilitant, Consogezondheid, Consobewust en Consofinanciën.


Consobewust

Happy Conso

Consofinanciën

Consogezondheid

Consomilitant

Consoverstand

Hoe bemachtig je badges?

Je zal bepaalde acties moeten uitvoeren om de Consomaster badges vrij te spelen en te verzamelen. Ze staan symbool voor je kennis en kunde; benieuwd hoeveel van de 70 je er kan bemachtigen?

Discipline
Algemeen
Specifieke activiteiten

Wat houdt het « Premium Pack » in?

Voor 2 euro krijg je toegang tot 20 nieuwe, exclusieve niveaus in Consomaster, maar daarnaast maakt het Premium Pack je ook lid van Test-Aankoop en krijg je daardoor:

  • 1 Android tablet met een 8” scherm
  • Toegang tot artikels, video’s en exclusieve informatie die enkel is weggelegd voor premium leden
  • 2 maanden Test-Aankoop lidmaatschap met onbeperkte toegang tot de site en alles wat die te bieden heeft + 4 papieren tijdschriften
  • En dat is nog niet alles, ontdek het volledige aanbod aan voordelen hier

Dat alles voor maar 2 euro, niet slecht!

Hoe kan je premium lid worden?

Om te genieten van alle exclusieve voordelen dat het premium pack (zie ook Wat houdt het « Premium Pack » in?) biedt, volstaat het je hier in te schrijven.

Wat is een « Consoheld »?

Consoheld is de hoogste onderscheiding die er valt te rapen op onze site: nog hoger dan de Consomaster titel! Je kan een Consoheld worden door de 20 nieuwe, exclusieve niveaus te voltooien die in het premium pack zitten.

Consoheld

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens aanpassen?

Meld je aan op Consomaster met de gegevens die we na je registratie verstuurden via mail. Je hebt daarmee toegang tot je profiel waar je je wachtwoord, naam en e-mailadres kan veranderen.

Hoe verbeter ik mijn positie in het klassement?

Er bestaat geen geheim wonderrecept om de top van het klassement te bereiken, je moet gewoon spelen: zo scoor je meer punten waardoor je niveau stijgt en je vervolgens je plaats in het algemene klassement verbetert.

Consoheld

Tip:

Je kan je positie in het klassement bekijken op je profielpagina.